Vodeći hotel management software za neovisne hotelijere

RoomRaccoon hotelijerima omogućuje integriranu platformu kako bi povećali prihode, pojednostavili operacije i oduševili goste automatizacijom procesa.

Upravljajte svojim objektom s manje truda i više samopouzdanja

RoomRaccoon hotel management software RoomRaccoon lako upravlja objektima s 10 do 100 soba. Odaberite sveobuhvatan paket koji odgovara vašim potrebama.

Zašto hotelijeri vole RoomRaccoon

Najbolji hotelski menadžment s kojim smo radili

"Najbolji hotelski menadžment s kojim smo radili. Vrlo jednostavan za snalaženje, razumijevanje i planiranje, da ne spominjemo podršku... izvanredno!! RoomRaccoon je mislio na sve. Svakako bih ih preporučila."


Teha Berković, The Fabris Luxury Inn
RoomRaccoon mi je olakšao posao

"RoomRaccoon mi je olakšao posao i toplo bih ga preporučila svima u ovoj djelatnosti."


Nada Leko, Sky House
Prilagođen korisniku

“Najbolje značajke RoomRaccoona su jednostavnost korištenja, suvremenost, povezanost s našim sustavom online plaćanja i drugim platformama, kao i stalan razvoj i poboljšanja."


Vlasnik objekta, g. Mr Kahawa Waterfront Suites
Služba podrške i pomoći je izvrsna.

Služba podrške i pomoći je izvrsna. Svaki put kada smo tražili pomoć dobili smo termin za video meeting gdje smo dobili odgovore na sva pitanja, kao i prijedloge kako najbolje prilagoditi sistem našim potrebama.


Nenad Bukovac, Bed & Breakfast LD
PROPERTY MANAGEMENT SUSTAV

Upravljajte vašim cijelim poslovanjem s jednostavnog sučelja

Automatizirajte administraciju na recepciji i kontrolirajte svoje pozadinsko poslovanje s RoomRaccoonovim property management sustavom. Zahvaljujući njemu, svi potrebni alati bit će vam uvijek nadohvat ruke, od online prijave i trenutnih izvješća do naplate i izdavanja računa.

RoomRaccoon se može pohvaliti snažnim hotel PMS-om s jedinstvenim značajkama koje aktivno doprinose povećanju prihoda tijekom cijelog procesa rezerviranja.

Automatizirani Upselling

Povećajte svoj prihod po dostupnoj sobi prodajom prijelaza u bolje jedinice i dodatnih usluga za vrijeme online prijave.

Saznaj Više

Pravljanje prihodima

Steknite uvid u to na koji način vaši konkurenti određuju cijene svojih soba i postavite jednostavnu strategiju dinamičnog naplaćivanja.

Saznaj Više

CHANNEL MANAGER

Izravno se povežite na neograničen broj kanala za rezervacije

Uključite se u našu široku prodajnu mrežu za promociju i prodaju svojih soba. RoomRaccoonov hotel channel manager automatski ažurira vašu dostupnost i rezervacije na najboljim OTA-ima, GDS-ovima i tražilicama. Dosegnite milijune novih gostiju i povećajte prodaju sa samo jednog zaslona.

BOOKING ENGINE

Povećajte izravne rezervacije i izgradite odnose s gostima

Povećajte izravne rezervacije i jačajte odnose s gostima uz RoomRaccoonov booking engine. Primajte rezervacije na svojoj web stranici, povećajte svijest o brendu personaliziranim iskustvom rezerviranja. Ponudite nadogradnje soba i posebne pakete. Sve to u nekoliko jednostavnih koraka.

100 % bez provizije

Broj 1 softver za upravljanje hotelima kojem vjeruju vlasnici hotela i profesionalci u industriji

Inovativni alati koji će nadopuniti i poboljšati vaše poslovanje

Postignite uspjeh u poslovanju pomoću alata i značajki koje potiču bolje poslovanje i angažman gostiju.

Online prijava

Omogućite gostima onlinu prijavu i smanjite čekanje na recepciji do 70%. Koristite RaccoonUpsell tijekom procesa prijave i gledajte kako se vaš RevPAR povećava!

Saznaj Više

Digitalni ID skener

Brže registrirajte više gostiju. Omogućite im brzo i učinkovito iskustvo prijave uz RaccoonID koji automatski unosi podatke o gostima u rezervaciju.

Saznaj Više

Izrada web stranica

Trebate profesionalnu web stranicu? Izaberite između više od 50 prilagodljivih predložaka i izradite vlastitu hotelsku web stranicu uz RaccoonBuilder. Također možete prilagoditi RoomRaccoonov booking engine da odgovara dizajnu vaše web stranice.

Saznaj Više

Housekeeping Pro

Učinkovitije upravljajte svojim pozadinskim poslovima i timom za domaćinstvo. Organizirajte i dodijelite zadatke, pratite statuse soba u stvarnom vremenu i pojednostavnite komunikaciju uz aplikaciju za domaćinstvo.

Saznaj Više

Prilagodite svoj hotelski sustav uz 400+ integracija

Naše partnerske integracije odabrali su stručnjaci iz industrije i one mogu pomoći vašem poslu da raste na još više načina. Raspon je širok - od fiskalnih blagajni za ugostiteljstvo do digitalnih brava.