Vodeći hotel management software za neovisne hotelijere

RoomRaccoon hotelijerima omogućuje integriranu platformu kako bi povećali prihode, pojednostavili operacije i oduševili goste automatizacijom procesa.

Upravljajte svojim objektom s manje truda i više samopouzdanja

RoomRaccoon hotel management software RoomRaccoon lako upravlja objektima s 10 do 100 soba. Odaberite sveobuhvatan paket koji odgovara vašim potrebama.

Zašto hotelijeri vole RoomRaccoon

Iznimna profesionalnost

"RoomRaccoon je promijenio naš booking management sustav preko noći. Omogućuje nam pružanje iznimnu profesionalnost svojim klijentima."


Mariessa Devlin, Gleneagles Luxury Apartments
Olakšava život

"RoomRaccoon je jednom riječi… BRILJANTAN! Uvelike mi je olakšao život vlasnika B&B-a."


Vlasnik, 58 On Hume
Prilagođen korisniku

“Najbolje značajke RoomRaccoona su jednostavnost korištenja, suvremenost, povezanost s našim sustavom online plaćanja i drugim platformama, kao i stalan razvoj i poboljšanja."


Vlasnik objekta, g. Mr Kahawa Waterfront Suites
Intuitivni sustav

“Ovo je najbolji i najjednostavniji sustav za rezervacije i channel management koji sam našao na tržištu.Tim je jako ljubazan i uvijek spreman pomoći sa svim pitanjima. Toplo preporučujuem!”


Generalni direktor,  Ocean Sports
PROPERTY MANAGEMENT SUSTAV

Upravljajte vašim cijelim poslovanjem s jednostavnog sučelja

Automatizirajte administraciju na recepciji i kontrolirajte svoje pozadinsko poslovanje s RoomRaccoonovim property management sustavom. Zahvaljujući njemu, svi potrebni alati bit će vam uvijek nadohvat ruke, od online prijave i trenutnih izvješća do naplate i izdavanja računa.

RoomRaccoon se može pohvaliti snažnim hotel PMS-om s jedinstvenim značajkama koje aktivno doprinose povećanju prihoda tijekom cijelog procesa rezerviranja.

Automatizirani Upselling

Povećajte svoj prihod po dostupnoj sobi prodajom prijelaza u bolje jedinice i dodatnih usluga za vrijeme online prijave.

Saznaj Više

Pravljanje prihodima

Steknite uvid u to na koji način vaši konkurenti određuju cijene svojih soba i postavite jednostavnu strategiju dinamičnog naplaćivanja.

Saznaj Više

CHANNEL MANAGER

Izravno se povežite na neograničen broj kanala za rezervacije

Uključite se u našu široku prodajnu mrežu za promociju i prodaju svojih soba. RoomRaccoonov hotel channel manager automatski ažurira vašu dostupnost i rezervacije na najboljim OTA-ima, GDS-ovima i tražilicama. Dosegnite milijune novih gostiju i povećajte prodaju sa samo jednog zaslona.

BOOKING ENGINE

Povećajte izravne rezervacije i izgradite odnose s gostima

Povećajte izravne rezervacije i jačajte odnose s gostima uz RoomRaccoonov booking engine. Primajte rezervacije na svojoj web stranici, povećajte svijest o brendu personaliziranim iskustvom rezerviranja. Ponudite nadogradnje soba i posebne pakete. Sve to u nekoliko jednostavnih koraka.

100 % bez provizije

Broj 1 softver za upravljanje hotelima kojem vjeruju vlasnici hotela i profesionalci u industriji

Inovativni alati koji će nadopuniti i poboljšati vaše poslovanje

Postignite uspjeh u poslovanju pomoću alata i značajki koje potiču bolje poslovanje i angažman gostiju.

Online prijava

Omogućite gostima onlinu prijavu i smanjite čekanje na recepciji do 70%. Koristite RaccoonUpsell tijekom procesa prijave i gledajte kako se vaš RevPAR povećava!

Saznaj Više

Digitalni ID skener

Brže registrirajte više gostiju. Omogućite im brzo i učinkovito iskustvo prijave uz RaccoonID koji automatski unosi podatke o gostima u rezervaciju.

Saznaj Više

Izrada web stranica

Trebate profesionalnu web stranicu? Izaberite između više od 50 prilagodljivih predložaka i izradite vlastitu hotelsku web stranicu uz RaccoonBuilder. Također možete prilagoditi RoomRaccoonov booking engine da odgovara dizajnu vaše web stranice.

Saznaj Više

Housekeeping Pro

Učinkovitije upravljajte svojim pozadinskim poslovima i timom za domaćinstvo. Organizirajte i dodijelite zadatke, pratite statuse soba u stvarnom vremenu i pojednostavnite komunikaciju uz aplikaciju za domaćinstvo.

Saznaj Više

Prilagodite svoj hotelski sustav uz 400+ integracija

Naše partnerske integracije odabrali su stručnjaci iz industrije i one mogu pomoći vašem poslu da raste na još više načina. Raspon je širok - od fiskalnih blagajni za ugostiteljstvo do digitalnih brava.